Tuincentrum wierden

Tuinmeubeltrends

Tuinmeubeltrends

Geplaatst op

De trends voor de tuinmeubelen zijn duidelijk: we kiezen voor makkelijk onderhoud, mooie uitstraling, niet te duur en vooral gezellig samenzijn. Dit is zowat de samenvatting van wat we van onze tuin en de daarbij horende meubelen verwachten. Er zijn twee categorieën van tuinmeubelen die hieraan voldoen: de wicker loungesets en de 8 persoons tuinset. Wij gaan hier even dieper in op deze twee prachtige meubelsets.

 

Wicker straalt klasse uit

Wicker is een fijngevlochten structuur, meestal van natuurlijke materialen zoals rotan, riet, wilg of hard gras. Dit is ideaal voor lichte meubelen voor de tuin. Wicker loungesets passen volledig in het plaatje van een mobiel en flexibel gezin. Als je graag je tuininrichting regelmatig wijzigt, dan is wicker hét materiaal voor jou. Bovendien heeft het een vrij strakke maar tegelijk toch gezellige look dankzij het natuurlijke materiaal. Wicker vraagt geen onderhoud en gaat lang mee. Het mag bovendien buiten blijven staan in de winter. Eventueel dek je het af met een zeil. Meer hoef je niet te doen. Kleed je lounge mooi aan met stijlvolle kussens, een bloempotje op de tafel en een paar tuinornamenten rond je lounge. Zo waan je je echt in je (buiten)salon.

 

Ga voor een 8 persoons tuinset

Gezinnen die uit acht personen bestaan, zijn er bijna niet meer. Waarom zou je dan voor acht personen een tafel en stoelen moeten aankopen? Toch is dit geen slecht idee! Denk bijvoorbeeld aan feestjes die je organiseert. Of de vriendjes van je kinderen komen gezelschapsspelletjes spelen. Of jij knutselt graag en wil dit buiten in alle rust kunnen doen? Dan is een grote tafel echt geen luxe! Andersom is het wel even knoeien als je bezoek krijgt en je moet halsoverkop stoelen en nog een extra tafel aanslepen. Kleed je tuinset ook aan met leuke accessoires zoals placemats, leuke kussens en windlichten op de tafel.

 

Maak van je tuin je tweede thuis

Maak het gezellig in de tuin met zowel je lounge als je tuinset. Samen vormen ze een tweede leefruimte waar je nog heel wat uren zult in doorbrengen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden