Tuin Tips

Tuin Tips

Optrekkend vocht

Optrekkend vocht is een uitdaging die moet worden aangepakt. De kenmerken variëren van beschimmelde muren tot condensatie en de schade die kan worden veroorzaakt is aanzienlijk. Het is essentieel om optrekkend vocht zo snel mogelijk te behandelen.

Houten kratten op maat

Bent u op zoek naar houten kratten op maat ? Bij Van Leyen Packaging kunt u terecht voor allerlei houten producten op maat, zoals houten kratten, houten kisten en exportkisten.

Partytent huren

Heeft u binnenkort een tuinfeestje? Huur dan een partytent bij heman horecaverhuur . Daar hebben ze een ruim aanbod aan partytenten van verschillende formaten en ze bezorgen in heel Nederland.

Stelling voor pallets

Grotere producten, zoals grote zakken tuinaarde en kruiwagens, sla je eenvoudig op in palletstellingen van klein formaat. Je kunt pallets hierdoor eenvoudig boven elkaar stapelen, terwijl je nog bij de producten kunt.

Telescoopstelen

In de webshop van high-clean.com bestelt u eenvoudig telescoopstelen tegen een scherp tarief.

Betontegels

Voor de beste en mooiste betontegels bent u bij Onlinetuinwarenhuis.nl aan het juiste adres.

Luxe, weerbestendige tuinmeubels

Zoek je luxe en weerbestendige tuinmeubels voor je tuin of voor een binnenplaats op kantoor? Bekijk dan ook eens deze pagina met luxe buiten meubilair.

Tuinhuizen en schuttingen bouwen

Voor de professionele bouw van tuinhuizen en schuttingen zijn rolnagels en een schiethamer onmisbaar. Met dit gereedschap kun je eenvoudig bouwen, zowel met hout als met staal.

Beste houtsoorten

In de tuin passen verschillende soorten hout als onderdeel van het tuinmeubilair of als constructie. Kijk op de website van www.eikenhouthandel.nl voor een overzicht van de diverse houtsoorten.

Stevige sloten op je poortdeur

Maak het inbrekers lastig door stevige sloten op je poortdeur te plaatsen. Deze slotenmaker in Tilburg heeft diverse veilige sloten op voorraad, laat je adviseren.

Screens tegen licht en warmte

Met screens houd je eenvoudig de warmte buiten en de koele lucht binnen. Kies op Screenbestellen.nl eenvoudig voor screens in de door jouw gewenste kleur.

Blokhutdak

Laat je blokhut voorzien van een stevige dakbedekking. Dakgroep Zuid is de dakdekker in Helmond.

Krachtige interieur- en sanitairreiniger

Ideaal voor het reinigen van stenen vloeren en geverfde of kunstof oppervlaktes. Met de multifris reiniger kunt u zonder zorgen svhoonmaken

Spa in de tuin

Creëer je eigen spa in de tuin met een zwembad of sauna. Zo geniet je in de zomer en de winter van een eigen wellness. Bekijk ambiance.nu voor meer informatie en producten, zoals zwembaden.

Led verlichting

Tuinverlichting zoals led inbouw staat prachtig in de tuin. Verlicht bijvoorbeeld het tuinpad of geef planten, bloemen of de vijver meer aandacht met een lamp.

Markiezen: stijlvolle zonwering

Ben je op zoek naar een stijlvolle zonwering, dan is een markies bestellen de vanzelfsprekende oplossing. Markiezen dragen bij aan de stijlvolle uitstraling van je woning.

Lasersnijden en graveren

Wilt stalen frames op maat laten maken voor uw interieur? Dan is het snijden van staal noodzakelijk. Lasersnijden op maat kun je laten doen door de specialisten van Prozee Techno Service.

Rolluikenfabriek.nl

Bent u op zoek naar een rolluik voor uw woning? Op Rolluikenfabriek.nl vindt u een breed assoritment aan rolluiken.

Uw huis verkopen of een nieuw huis kopen?

De Kappelle Makelaar Hilversum Helpt u van A tot Z met het verkopen van uw woning.

Bentley home

De Bentley home collectie excelleert in luxe meubilair die het ultieme uit je woning naar boven halen.

www.gsfglasherstel.nl

Wilt u een scheidingswand om de kamer op te splitsten? Neem een kijkje voor glazen scheidingswanden op www.gsfglasherstel.nl .

Bedruifskleding voor tuinmannen

Tuinmannen zijn de hele tijd buiten aan het werk. Gedurende de werkzaamheden kunnen omstanders zien wat voor mooie tuin ze aan het maken zijn. Als de tuinmannen dan een polo met bedrijfslogo dragen, dan weten mensen direct bij wie ze moeten zijn voor een mooie tuin.

inboedelverzekering

Als je een nieuwe woning betrekt, dan is het belangrijk dat je een goede inboedelverzekering hebt afgesloten. Ben je er nog niet over uit waar je je inboedel laat verzekeren? Kijk dan op de inboedelverzekeringspagina van verzekering.nl.