Tuin Tips

Tuin Tips

Optrekkend vocht

Optrekkend vocht is een uitdaging die moet worden aangepakt. De kenmerken variëren van beschimmelde muren tot condensatie en de schade die kan worden veroorzaakt is aanzienlijk. Het is essentieel om optrekkend vocht zo snel mogelijk te behandelen.

Houten kratten op maat

Bent u op zoek naar houten kratten op maat ? Bij Van Leyen Packaging kunt u terecht voor allerlei houten producten op maat, zoals houten kratten, houten kisten en exportkisten.

Partytent huren

Heeft u binnenkort een tuinfeestje? Huur dan een partytent bij heman horecaverhuur . Daar hebben ze een ruim aanbod aan partytenten van verschillende formaten en ze bezorgen in heel Nederland.

Stelling voor pallets

Grotere producten, zoals grote zakken tuinaarde en kruiwagens, sla je eenvoudig op in palletstellingen van klein formaat. Je kunt pallets hierdoor eenvoudig boven elkaar stapelen, terwijl je nog bij de producten kunt.

Telescoopstelen

In de webshop van high-clean.com bestelt u eenvoudig telescoopstelen tegen een scherp tarief.

Betontegels

Voor de beste en mooiste betontegels bent u bij Onlinetuinwarenhuis.nl aan het juiste adres.

Luxe, weerbestendige tuinmeubels

Zoek je luxe en weerbestendige tuinmeubels voor je tuin of voor een binnenplaats op kantoor? Bekijk dan ook eens deze pagina met luxe buiten meubilair.

Tuinhuizen en schuttingen bouwen

Voor de professionele bouw van tuinhuizen en schuttingen zijn rolnagels en een schiethamer onmisbaar. Met dit gereedschap kun je eenvoudig bouwen, zowel met hout als met staal.

Beste houtsoorten

In de tuin passen verschillende soorten hout als onderdeel van het tuinmeubilair of als constructie. Kijk op de website van www.eikenhouthandel.nl voor een overzicht van de diverse houtsoorten.

Stevige sloten op je poortdeur

Maak het inbrekers lastig door stevige sloten op je poortdeur te plaatsen. Deze slotenmaker in Tilburg heeft diverse veilige sloten op voorraad, laat je adviseren.

Screens tegen licht en warmte

Met screens houd je eenvoudig de warmte buiten en de koele lucht binnen. Kies op Screenbestellen.nl eenvoudig voor screens in de door jouw gewenste kleur.

Blokhutdak

Laat je blokhut voorzien van een stevige dakbedekking. Dakgroep Zuid is de dakdekker in Helmond.