Teak loungebanken voor in de tuin

Teak loungebanken voor in de tuin

Deze zomer lekker genieten in de tuin? Teak loungebanken voor in de tuin zijn daar heel geschikt voor. Neem plaats op een Teakhouten loungebank, en geniet samen met uw gezin van het buitenleven. Een loungebank maakt een tuin erg sfeervol, en kan daarom niet missen in een tuin. Dat komt omdat teakhout een warme en exclusieve uitstraling heeft.

 

Wat is Teakhout

 

Teak is een houtsoort dat komt van de teakboom. Ook wel de Tectona grandis genoemd. Deze boom kan wel tot 30 of 40 meter hoog worden. Oorspronkelijk komt de boom in het moessonwoud voor. Daar worden droge en natte periodes afgewisseld. Hierdoor is het hout dat bestand is tegen elk weertype. Door de verschillende weersomstandigheden krijgt uw loungeset na verloop van tijd een mooie natuurlijke grijze kleur. Door de natuurlijke kleur geeft dat een extra mooie uitstraling aan uw tuin.

 

Voordelen van een Teakhouten loungeset

 

Teakhout meubels zijn gemaakt van teakhout, en zijn daarom duurzaam. Door de dichte nerf en het hoge oliegehalte is het onslijtbaar en is het bestand tegen elk weertype.

Het voordeel van teakhout is dat het een natuurproduct is, dus makkelijk te onderhouden. Toch kan het voorkomen dat er haarscheurtjes of barstjes in de teakhouten loungest komen, gelukkig is dit makkelijk te voorkomen en op te lossen.

Een loungeset van teakhout heeft een warme en luxe uitstraling. Teakhout heeft de laatste jaren bewezen tijdloos te zijn, en is daarom geschikt voor elke tuin.

 

Het onderhouden van teakhouten loungeset

 

Onderhouden van een teakhouten loungemeubels kan met onderhoudsmiddelen die speciaal zijn gemaakt voor teakhout. Teakhout heeft een dichte nerf, waardoor de loungeset vrijwel onslijtbaar is. Het is bestand tegen houtrot en volledig weerbestendig. Het is wel erg belangrijk dat u geen beschermhoezen om uw teakhouten loungeset doet!

Reacties zijn gesloten.