Tuincentrum wierden

Op zoek naar een condensdroger aanbieding

Op zoek naar een condensdroger aanbieding

Geplaatst op

Als je op een efficiënte manier je wasgoed wilt laten drogen moet je op zoek naar een condensdroger aanbieding. Een condensdroger is een specifiek type wasdroger. Bij een ‘normale’ ouderwetse wasdroger wordt lucht uit de ruimte waar het apparaat staat aangezogen. Die lucht wordt verwarmd en door het vochtige wasgoed geblazen. De dan vochtige lucht wordt vervolgens weer terug de ruimte in geblazen. Bij een condensdroger wordt de vochtige lucht met behulp van een warmtewisselaar ontvochtigd. Het water dat wordt opgevangen gaat via een slang naar de afvoer. Het voordeel van die methode is dat het in de ruimte niet meer vochtig wordt.

 

Energiezuinige condensdroger aanbieding

Een methode waarbij lucht wordt opgewarmd om wasgoed te drogen kost heel veel elektriciteit. Door te kiezen voor een wat duurdere super energiezuinige condensdroger aanbieding voorkom je dat je een hoge energierekening krijgt. Het klinkt misschien vreemd, maar je kunt dan het beste kiezen voor een condensdroger aanbieding met een zo groot mogelijke capaciteit. Want doordat zo’n zwaar apparaat een aanzienlijk grotere trommel heeft, is het wasgoed veel sneller droog. Die zware condensdroger verbruikt meer energie dan een lichter type, maar doordat de was sneller droogt, is het totale energieverbruik lager.

 

Voor- en nadelen van een condensdroger aanbieding

Een condensdroger aanbieding heeft één groot voordeel en een groot nadeel in vergelijking met een ouderwetse wasdroger. Doordat het vocht uit het wasgoed in het apparaat uit de warme lucht wordt gehaald wordt de lucht in de ruimte waar het apparaat staat niet meer vochtig. Je kunt een condensdroger dus overal gebruiken, of je nu een grote ruime villa hebt of een klein benauwd appartement. Een nadeel van een condensdroger aanbieding is, dat het enorm zware apparaten zijn. Daardoor is het niet mogelijk om ze met een beugel aan de muur te bevestigen.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden