Meer kunstgras in 2018

Meer kunstgras in 2018

Gazons van kunstgras zullen in 2018 steeds vaker voorkomen. Logisch, want vanwege het gemak en het mooie uiterlijk kiezen steeds meer mensen voor een gazon van kunstgras. In dit artikel geven we enkele tips ter inspiratie.
Vrijwel geen onderhoud
De grootste voordelen van kunstgras zijn natuurlijk dat je er vrijwel geen onderhoud aan hebt en dat je gazon altijd mooi en groen blijft. Kunstgras is beschikbaar in verschillende kleuren, structuren en lengtes. Hierdoor is er voor elke tuin wel een geschikte kunstgras te vinden.
De belangrijkste voordelen van kunstgras
• Nooit meer onkruid
• In alle seizoenen een prachtig, groen gazon
• Een gazon van kunstgras hoeft nooit gemaaid te worden
• Sproeien in droge periodes is verleden tijd
• Kunstgras met een natuurlijk uiterlijk
Veel mensen zijn nog steeds in de veronderstelling dat kunstgras er nep uit ziet. Ten onrechte, want wanneer je kunstgras koopt bij een specialist kun je het verschil met echt gras nauwelijks zien. Kunstgras is beschikbaar is verschillende looks. Er is dus altijd wel een soort die past bij jouw tuin.
Kunstgras op je balkon
Heb je enkel een balkon? Ook dan kun je kiezen voor kunstgras. Door het gebruik van kunstgras kun je op je balkon een echt tuingevoel creëren. Het is mogelijk om kunstgras direct op de betonnen onderlaag te leggen, maar het is verstandig om bij het leggen op een balkon eerst een valdempende onderlaag te leggen. Hierdoor slijt je kunstgras minder snel en kun je veel langer genieten van je prachtige, groene gazon. Je moet er wel rekening mee houden dat veel bedrijven geen kunstgras leggen op grote hoogtes.
Bron: Tuin en Kunstgras.nl

Reacties zijn gesloten.