Tuincentrum wierden

Je koopwoning verhuren? Deze tuinartikelen maken je woning meer waard

Je koopwoning verhuren? Deze tuinartikelen maken je woning meer waard

Geplaatst op

Ben je binnenkort van plan om je koopwoning te verhuren? Dan ben je slim bezig! De huurprijzen stijgen de laatste jaren gigantisch en het einde is nog niet in zicht. Voordat je je koopwoning gaat verhuren is het slim om investeringen te doen, waardoor de huurprijzen kunnen stijgen. In dit korte artikel lees je 3 investeringen, waardoor je meer voor je koopwoning kan vragen.

1.)   Een veranda

 

Een veranda is een ideale investering om je huis meer waard te laten worden. Voor de huurders is het ideaal. Zo creëer je optisch meer ruimte in huis. Doordat je de veranda open zet is het een lekker plekje om een drankje te doen. Een veranda is een relatief goedkope investering in vergelijking met een aanbouw. Het is dus ook ideaal voor je portemonnee!

2.)   Een goed onderhouden tuin doet wonderen

 

Een goed verzorgde tuin wordt hoger ingeschat dan een tuin die slecht onderhouden is. Best logisch eigenlijk! Zorg er daarom voor dat je tuin er netjes uit ziet. Haal dus al het onkruid uit de tuin en plaats een aantal tuinmeubels. Indien je je tuin liever niet wilt opknappen is het slim om je tuin helemaal kaal te maken en graszaden te planten. Als je het budget toelaat is een jacuzzi een goede optie.

3.)   Neem duurzame maatregelen

 

Zeker studenten, de jongere generatie, vinden over het algemeen duurzaamheid belangrijk en zijn daarom ook eerder bereid om te wonen in een duurzaam huis. Investeer bijvoorbeeld in spouwmuurisolatie, waardoor tevens je eigen gasrekening een stuk lager wordt.

Uiteraard is zonnepanelen ook een goede optie. Vanuit de overheid word je steeds meer gestimuleerd om deze aan te schaffen. Je krijgt bijvoorbeeld je btw terug als je nu je zonnepanelen aanschaft. Zo maak je je woning tegenwoordig meer geld waard!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden