Grafdecoratie kopen voor een kind

Grafdecoratie kopen voor een kind

Je hoopt er natuurlijk nooit te maken mee te krijgen maar niets is minder waar. Soms kom je voor zo een situatie te staan dat je een kindje moet gaan begraven. Je wilt dan op het graf passende grafdecoratie plaatsen, maar dit kan een lastige keuze zijn.

Kies vanuit je hart!

Maak de keuze die jij neemt vanuit jouw hart. Het is al niet niks om een kindje te moeten begraven en als je dan ook nog iets moet gaan kiezen waar je eigenlijk niet achter staat dan geeft je dat geen goed gevoel. Maak de keuze die jij maakt dus vanuit jouw hart. Wil jij graag een teddybeer van bloemen? Kies dat! Laat je niet leiden door wat andere mensen zeggen maar doe wat jij wilt. Het is immers de “laatste groet” en die moet je brengen zoals jij dat graag wilt en op een manier waar jij je goed bij voelt.

Wijk af van de standaarddingen

Durf af te wijken van de standaarddingen. Je hoeft niet per se te doen wat men normaal zou doen wanneer iemand komt te overlijden en je een rouwstuk laat opmaken. Zoek iets wat passend is bij het kindje en de rest van het gezin. De steen die op een kindergraf gezet gaat worden is vaak ook anders dan dat de gemiddelde steen is. Het is een erg persoonlijke keuze die ook vanuit het hart genomen moet worden. Het is ten slotte iets waar je nog heel vaak naar zal kijken wanneer je een bezoekje brengt aan het graf. Het klinkt misschien raar, maar jij moet je er op je gemak voelen wanneer je er staat.

Bekijk goed wat de mogelijkheden zijn

Wanneer je gaat beslissen wat je precies op het graf wilt hebben van jouw kindje doe dit dan niet meteen bij de eerste de beste. Kijk eens om je heen wat er allemaal mogelijk is. Het is niet fijn dat je straks een keuze hebt gemaakt die je eigenlijk graag anders had willen zien. Laat je goed inlichten bij de verschillende bedrijven die er gespecialiseerd in zijn. Ook zij zullen jou graag willen voorzien van een deskundig advies en jou echt de kans geven om er goed over na te denken wat je nu precies wilt.

Tot slot

Wanneer jij het er helemaal over eens bent wat er op het graf van je kindje moet komen mag je zeker trots zijn op jezelf! Wij hopen dat je op deze manier het een plekje kunt geven.

Reacties zijn gesloten.