Breng met plantenbakken je tuin of balkon in een vakantiestemming

Breng met plantenbakken je tuin of balkon in een vakantiestemming

Heb je ook zo genoten van die heerlijke vakantiebestemming? Of misschien heb je jouw vakantie nog voor de boeg en wil je alvast in de stemming komen? Een paar dagen helemaal nietsdoen behalve vakantie vieren is altijd goed voor een mens, het is een moment om even helemaal tot rust te komen. Dat kan op een vakantiebestemming, maar ook bijvoorbeeld in de tuin of op het balkon. Plantenbakken buiten plaatsen, die je doen herinneren aan een heerlijke vakantiebestemming werken daar zeker aan mee.

Plantenbakken buiten vullen met herinneringen aan je vakantie

Vul je hardhouten plantenbakken buiten bijvoorbeeld eens met de kleurige bougainville, het geeft je zeker een mediterraan gevoel. Of koop een olijfboom voor die mooie grote plantenbak, het voelt alsof je al in Italië zit. Een wuivende palmboom in een plantenbak buiten brengt je alvast in Caraïbische sferen, maar als je liever aan koelere bestemmingen denkt, dan staat een bijzonder naaldboompje ook erg leuk in een mooie plantenbak. De schoenlappersplant blijft het hele jaar groen en in het voorjaar brengt hij ook wat kleur. Maar ben je op zoek naar een plant die je doet denken aan de azuurblauwe zee in Griekenland, zet er dan eens wat salie in. Liever het Frankrijk gevoel naar boven halen, met een mooie langwerpige plantenbak gevuld met lavendel gaat dat zeker lukken.

Goedkope plantenbakken voor een heerlijk vakantiegevoel

Plantenbakken zijn er in verschillende vormen, kleuren of uitvoeringen. Er zijn duurdere en goedkope plantenbakken. Voor welke plantenbak je ook kiest, in combinatie met de juiste vulling kun je een heerlijk vakantiegevoel creëren.

Reacties zijn gesloten.