5 Tips om je tuin te stylen met betonnen bloembakken

5 Tips om je tuin te stylen met betonnen bloembakken

Verander je tuin binnen een handomdraai in een prachtige buitenruimte door middel van betonnen bloembakken. Hieronder vind je 5 handige tips die je kunt gebruiken als je je tuin wilt stylen door middel van betonnen bloembakken.

Tip 1: Netjes rangschikken

Rangschik je bloemen en planten op een nette wijze door middel van betonnen bloembakken. Met dergelijke bloembakken kan je namelijk eenvoudig leuke opstellingen maken waardoor je zelf het ontwerp kunt bepalen. De eenheid van dezelfde planten zorgen voor een goed afgestemd geheel. Plaats de bloembakken bijvoorbeeld bij de ingang van de deur, of gebruik ze als afscheiding.

Tip 2: Kies de juiste kleuren en vormen

Kies je voor de ideale kleur, dan kan je je tuin op een kleurrijke manier opfleuren. Betonnen bloembakken zijn namelijk te koop in verschillende soorten kleuren waardoor je zelf combinaties kunt maken. Naast de kleurkeuze kan je ook de juiste vorm kiezen. De meest gekozen kleuren echter zijn aardse tinten, van betonkleur tot antraciet.

Tip 3: De ideale stijl en uitstraling

Je kunt een betonnen bloembak kopen die past bij je tuininterieur. Met betonnen bloembakken kan je namelijk zelf de gewenste stijl creëren. Denk aan een landelijke, robuuste, moderne, speelse, klassieke of industriële stijl. Welke stijl je kiest is overigens bepalend voor de sfeer in de tuin.

Tip 4: Ga voor fleurig en kleurrijk

Mensen zijn geneigd vooral boompjes zoals kleine coniferen te plaatsen in betonnen bloembakken, maar ook grote planten met bloemen staan fantastisch. Zo leent lavendel zich uitstekend voor bloembakken en zorgen zij voor een heerlijke geur. Ook de hortensia oogt geweldig in een betonnen bloembak.

Tip 5: Vraag om hulp

Het plaatsen van betonnen bloembakken is geen lichte taak. Aangezien betonnen bloembakken een zwaar gewicht hebben is het verstandig om te vragen om hulp bij vrienden of familieleden. Verplaats de bloembak op een steekwagentje, of plaats er een drager met wieltjes onder.

Meer weten over de vele mogelijkheden? Bezoek hiervoor de website: Bloembakkenbeton.nl waar je direct je favoriete betonnen bloembak kunt kopen.

Reacties zijn gesloten.