Tuincentrum wierden

3 redenen waarom je nú je blokhut moet aanschaffen

3 redenen waarom je nú je blokhut moet aanschaffen

Geplaatst op

U kunt het u wellicht nu nog moeilijk voorstellen, maar dit moment is eigenlijk de beste tijd om uw tuinhuis of blokhut aan te schaffen. Je kunt je het misschien nog moeilijk voorstellen, want het weer is nog niet zo goed. Toch is dit het moment om de knoop door te hakken en een blokhut aan te schaffen. Wil je weten waarom dit het perfecte moment is? Lees dan gauw verder.

 

De tijd van het jaar

U denkt waarschijnlijk: ‘het is toch veel te koud nu’. Dat is helemaal waar, maar uw nieuwe blokhut staat er morgen nog niet. Er gaat een bepaalde tijd overheen voordat uw blokhut bij u in de tuin staat. Tegen de tijd dat uw blokhut geplaatst is, is het alweer wat warmer en kunt u gaan genieten van uw tuin met uw nieuwe blokhut.

 

Je eigen blokhut ontwerpen

Als u besloten heeft om een blokhut te kopen, dan kunt u er ook nog voor kiezen om zelf uw blokhut te ontwerpen. Via de 3D-configurator van Woodpro kunt u zelf uw blokhut ontwerpen. Het ontwerpen van een blokhut kost natuurlijk ook tijd. U wilt er immers toch ook voor zorgen dat uw blokhut geheel naar wens gepersonaliseerd is? U kunt de blokhut eenvoudig aanpassen en vormgeven zoals u zelf wilt. U kunt de ramen kiezen, deuren, kleuren dak en stijl, zodat de blokhut perfect bij u past. Dat kost nu eenmaal wat tijd, dus daarom kunt u nú al beginnen met het ontwerp.

 

Bezorgperiode

Zodra u het ontwerp hebt gekozen, zal de blokhut ook nog geproduceerd moeten worden. U zult hier ook rekening mee moeten houden. Als u een ontwerp op maat hebt, liggen de onderdelen niet allemaal standaard klaar. Dit wordt in de fabriek op maat gemaakt. Als alle onderdelen van de blokhut geproduceerd zijn, dan kost het ook nog tijd om de blokhut te bezorgen. U zult dus rekening moeten houden met enkele weken tijd van ontwerp tot bezorging.

Maar, dan kunt u ook genieten van een mooie blokhut die geheel ontworpen is naar eigen wens. Voordat de blokhut bij u in de tuin staat is het al mei. In het hoogseizoen is de kans ook nog dat het langer duurt voor u een blokhut heeft, omdat er dan meerdere mensen kiezen om een blokhut te laten bouwen. Het proces vooraf kunt u echter nu al beginnen, zodat u straks als een van de eerste kunt genieten van een mooie blokhut.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden