Tuincentrum wierden

Groen voor in de tuin

Groen voor in de tuin

Geplaatst op

De ene persoon houdt er meer van dan de anderen, maar veel mensen vinden het toch wel heel erg fijn om hun tuin gevuld te hebben met groen. Het geeft de tuin een fijne sfeer en haalt waarschijnlijk sneller het vakantiegevoel in jouw tuin dan dat een tuin enkel gevuld met tegels zou kunnen doen. Je kunt op verschillende manieren wat meer groen in je tuin krijgen. Er zijn tegenwoordig ook veel programma’s die je hier goede tips voor kunnen geven en die je daarnaast ook nog eens vertellen hoe je dit makkelijk kunt onderhouden. Onthoud wel: Je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken zoals jij zelf wil.

Tegels als basis

Tegenwoordig zijn er veel jongeren die een huis met een tuin hebben, maar zichzelf geen tijd gunnen of tijd willen vrijmaken voor het onderhoud van de tuin. Zij laten de tuin dan ook volledig betegelen, maar komen er dan na een tijdje achter dat het zo wel heel erg saai is en willen toch wat meer groen. Zij kunnen er dan het beste voor kiezen om een aantal borders te maken of een aantal mooie potten te kopen en deze te vullen met kleurrijke bloemen of planten. Ook kan er een aantal tegels uit de tuin gehaald worden, kun je een of meerdere bomen kopen en hier een mooi middelpunt van de tuin van maken. Deze oplossingen hebben niet eens zo veel tijd en onderhoud nodig, maar geven wel die extra sfeer die dan zo nodig is.

concrete pathway in flower garden with no people

Groen, groener, groenst

Wanneer je op zoek gaat naar planten voor in jouw tuin, bekijk dan eerst wat je zelf mooi vindt. Hou jij van veel kleur, ga dan voor planten die in de zomer lang bloeien, zodat jij lekker van de kleuren om je heen kunt genieten wanneer je in de tuin zit. Wil je meer groen in de tuin, maar heb je al veel planten in je tuin? Dan kun je er voor kiezen om je schutting te vervangen door een klimop. Groener dan dit wordt het bijna niet. Zo heb je altijd een vakantiegevoel wanneer jij in jouw tuin bent.

Gerelateerde berichten

Reiniging door heel Nederland en België met Valor Services

Informatie over Valor: Valor Services Group is dé one-stop-shop voor specialistische reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor...

Lees meer

Upgrade je tuin met een mooi hekwerk

Je tuin is een verlengstuk van je huis, een plek waar je kunt ontspannen, genieten van de natuur en quality time kunt doorbrengen met familie en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden