Tuincentrum wierden

Elk seizoen een stralend gazon

Elk seizoen een stralend gazon

Geplaatst op

Ken je dat gevoel dat het gras bij de buren er altijd beter uitziet? Groener, voller, gezonder? Gazonproblemen kunnen allerlei oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat de grond te nat is, dat het gazon juist te veel in de schaduw ligt of dat het gazon niet op de juiste wijze wordt onderhouden. Het onderhouden van je gazon is meer dan de wekelijkse maaibeurt. Een gazon moet regelmatig belucht, geverticuteerd en bemest worden. Lukt het je, ondanks het trouw uitvoeren van alle onderhoudswerkzaamheden, niet om een stralend en fris gazon te creëren of ontbreekt het je aan de tijd om jouw gazon goed te onderhouden? Dan is een gazon van kunstgras misschien iets voor jou.

De voordelen van kunstgras

Kunstgras kent veel voordelen ten opzichte van een natuurlijke grasmat:

  • Kunstgras is zo goed als onderhoudsvrij. Door te kiezen voor een gazon van kunstgras zijn alle onderhoudswerkzaamheden die komen kijken bij een normaal gazon verleden tijd.
  • Kunstgras is slijtvast en kan tegen een stootje, waardoor er intensief op gesport en gespeeld kan worden.
  • Kunstgras is verkrijgbaar in allerlei soorten en kleuren waardoor je zelf kunt bepalen hoe hoog het gras is, hoe dik de sprieten zijn en hoe dicht het gras per vierkante meter is. Zo stel je in een handomdraai de ideale grasmat samen.
  • Kunstgras heeft het hele jaar door een prachtige, groene kleur, waardoor jouw tuin er elk seizoen fris uitziet.
  • Kunstgras is een duurzaam product. Het is slijtvast en heeft een lange levensduur. Bovendien heeft het geen water nodig en hoeft het niet gemaaid te worden, waardoor je bespaard op elektriciteitskosten en waterkosten.

Wil jij zo lang mogelijk van jouw kunstgras genieten? Dan is het af te raden om het gras te betreden met vorst en sneeuw. Omdat het gras bevroren is, is de kans groot dat het betreden van het gras ervoor zorgt dat de grassprieten afbreken, met een gehavend grasveld als resultaat.

Kunstgras laten leggen

De vele voordelen van kunstgras zorgen ervoor dat het product steeds populairder wordt bij zowel sportverenigingen en scholen als particulieren. Wil jij ook kunstgras in jouw tuin laten leggen? Kunstgras laten leggen kun je het beste aan een specialist overlaten. Door een gespecialiseerd bedrijf jouw kunstgras aan te laten leggen, weet je zeker dat het kunstgras leggen op de juiste wijze wordt uitgevoerd, zodat jij zo lang mogelijk van jouw gazon kunt genieten.

Gerelateerde berichten

Reiniging door heel Nederland en België met Valor Services

Informatie over Valor: Valor Services Group is dé one-stop-shop voor specialistische reiniging in België en Nederland. Onze Valoristen zorgen voor...

Lees meer

Upgrade je tuin met een mooi hekwerk

Je tuin is een verlengstuk van je huis, een plek waar je kunt ontspannen, genieten van de natuur en quality time kunt doorbrengen met familie en...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden